Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 10 mai 12, 20:28

Opprinnelig postet av Ståle

Takk for følget Aune. Jeg skjønner at du ikke orket mer. Du kan gå fra jobben med hevet hode, oppgaven du fikk iår var uoverkommelig og uten ressurser og mye negativitet i og rundt klubben er det ikke mulig å få til en prestasjonsgruppe i et sånt miljø. Lykke til videre.

Du har rett Ståle, Aune hadde en umulig oppgave, og den umulige oppgaven overtar Amundsen. Mulig tippeligaplassen i år kan reddes, får håpe det, men klubben står for fall etter mitt syn, nå kan vi bare vente på avslutningen og kostnadene med Piroja-saken, så får vi håpe at vi unngår evt. andre saker i kjølvannet av denne.

Så har vi i vente i sannsynligvis mange år foran oss en årlig redningspakke fra Værste, og klubben må fortsatt leve fra hånd til munn, spinke og spare og i tillegg overleve på frivillighet som om det skulle være en annen breddeklubb.

Den stadion som vi har vært så stolte av og som mange av oss naive sjeler trodde skulle være "gratis" vil drepe klubbens muligheter til å kjempe der den hører hjemme, det vil si i toppen av norsk fotball.

Aune nevnte selv rammebetingelsene på pressekonferansen, forståelig nok.

Og vi supportere, vi som skal bære klubben fram, noen av oss mister selvfølgelig noe av entusiasmen og engasjementet.

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f