Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 10 mai 12, 12:11

[quote=foyn]

[quote=GodeGeir]

[.Kan selvsagt være han har mer inne,dette baserer jeg på hva jeg har sett til nå.En annen av årets varp, Holm minner meg om den gamle IFK helten Tord Homgren,Han var latterlig dårlig da han kom til FFK i 1988,så ut som han var 50 år.og ikke hadde trent siden han var 25! Er vel flere enn TFA som må ta ansvar for disse "forsterkningene"?

[/quote]

Helt seriøst så har jeg hatt problemer over en periode med å se hvorfor FFK mener å ha norges beste sportssjef..

En økonomi i dass (som tilsier at man har kunnet hente ok spillere) i kombinasjon med en syltynn stall, ingen rekruttering og en poengfangst som holdes oppe av et par-tre spillere som har kommet rekende på en fjøl..

[/quote]

 

Norges beste sportssjef,er vel fordi mange av oss gjerne VIL. Vi VIL at dette skal bli bra,og vi applauderer alle nye spillere inn i klubben. Selv om dette er spillere som kanskje ikke hadde vært i troppen engang for noen år siden. Nå er vi glade bare det kommer en spiller som vil spille her,og som vi har råd til.

Ta også med at mange av oss er posetive,og opptemister samme hvor dårlig det går.....og da kan det komme 'skryt' som kanskje ikke er berettiget. Uansett....det er ikke folk til å ta over disse stillingene. Spørsmålet er om disse gutta orker mere sjøl...tenker på TFA,TA og Jocke...kan ikke være bra å jobbe under slike forhold,hvor man nesten må bruke tapen på begge sider,for å spare penger.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340