Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 10 mai 12, 12:09

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av niggle

Gjorde han det ja? Overrasker meg ikke. Kona ville ha meg til å se Amazing race igår, så jeg ga rett og slett faen i å se ekstraomgangene igår. Dette kommer fra en som pleide å se alle hjemmekamper (bor i Oslo da) og alle østlandskamper. Nå orka jeg ikke dra på Ullevål engang.  Det bør være et kraftig varsku til klubben, jeg tror ikke jeg er eneste som føler det sånn.

Og nei, det er ikke fordi FFK taper. Det er fordi jeg er møkk lei elendig styring, spillere som ikke presterer, udugelig trener, økonomi som aldri blir bedre..  

Jeg vet jeg burde dra på alle FFKs hjemmekamper for å støtte laget. Men jeg orker ikke. Føler jeg og alle FFK'ere har godtatt så mye dritt og forsøkt å gi godviljen til alle feiltrinn klubben har gjort opp gjennom  i flere år. Men nå tror jeg grensen er nådd for meg og mange andre. Det finnes et punkt der man bare resignerer.. 

Kommet dit jeg også nå, nok er nok.

Har nettopp bestillt en langweekend til Riga, gadd ikke å sjekke om FFK spiller da. Tidligere styrte kamptidspunktene om vi skulle reise eller ikke, nå bestiller vi reisen og ferdig med det.

Engasjementet og entusiasmen er dalende, er det så rart det da?

Ille å si det, men jeg ser for meg en skjebne noe liknende Lyn i det fjerne.

Mister treneren garderoben er det alvorlig på kortere sikt - men at klubben er i ferd med å miste tribunen er en full langsiktig krise. Da får man ihvertfall ikke økonomi til å gjøre noe med garderobeproblemet.

Sett bort fra stadion-avtalen så har jeg problemer med å forstå hvordan man har greid å skusle bort et fotballby-potensiale blant de 5-6 største i Norge - og på så kort tid. Trist - trist og atter trist.  

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f