Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goran Karlsen

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 434

Lagt til: 10 mai 12, 08:35

Opprinnelig postet av KR

Opprinnelig postet av Holters

 

Gjerne en svenske som er en god lagbygger. Svenske trenere har hatt en imponerende suksess i Tippeligaen de siste årene. Akurat som vi har hentet spennende - og gode - unge spillere, er det mulig å finne trenere som ikke helt har det store navnet ennå. 

Hvorfor vil du har en svensk trener? De svenske trenerne som har hatt suksess de siste årene i Tippeligaen har også hatt gode spillerstaller og store økonimiske muskler. Jonevret, Hamrén, Grönhagen og Jönsson har alle hatt stor suksess i Tippeligaen de siste årene, men de har vel også hatt mulighet til å bygge et lag slik de ville. Aune har ikke den muligheten, og jeg tviler veldig på om noen av disse trenerne nevnt over ville klart det så fryktelig mye bedre med dagens spillerstall.

Har lest her inne at noen kunne tenke seg Grönhagen tilbake til FFK. Han hadde suksess i FFK kun fordi han fikk lov til å hente spillere på øverste hylle. Det er forskjell på å ha Wehrmann på midten kontra Berntsen. Det er også forskjell på å ha Martinsen og Dahl Hagen som stopperpar kontra Gerrbrandt og Piiroja. 

Grönhagen var også mannnen som sendt Hoås ut av FFK. Stopperen som sendt FFK ut av cupen i går var heller ikke et god nok for FFK i følge Grönhagen.  Grönhagen bygde ikke et lag, han kjøpte ferdig spillere.

Aune får ikke kjøpe rutinerte spillere av samme grad. Han får tenåringer han må utvikle til å bli gode Tippeliga spillere. Unge spillere levere ujevnt, noe vi har sett i år.

Sogndal treneren har hatt suksess i Tippeligaen, men røk ut i første runde av cupen. Treneren i Lillestrøm har fått nesten ubegrenset med midler, men leverer ikke akkurat deretter. Vet det er tidlig på sesongen, derfor er det for tidlig å dømme noen. Det samme kan vi si om Aune og FFK. Vi må huske at vi har et dårligere lag i år enn i fjor, så det er urealistisk å tro at vi skal kjempe høyere opp enn der vi er nå. Målet er å unngå nedrykk, og det skal FFK klare med Aune!

Aune har etter mitt syn hatt spillertropper i sin trenergjerning i FFK som har vært bedre enn det TFA har fått ut av dem. Blant annet i 1.divisjon. Jeg mener TFA har underprestert  som trener for FFK og det spillematerialet han har å råde over. Ergo TFA bør gå.

---------------------------

Whiskeypætt med dusk


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f