Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

oleoleole

Juniorspiller

Ble medlem: 25 jun 09
Innlegg: 212

Lagt til: 08 mai 12, 23:35

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av oleoleole

Btw., ikke bare Aune som får gjennomgå, Ramberg også :p 

Alle de lokale med andre ord.

Når 11 spillere løper rundt på banen som hugærne høner og ikke yter innsats er det ikke kun treneren sitt ansvar. Spillerne er faktisk voksne mennesker de også. Det er lov å løpe til man blir sliten utpå der.

Både spillerne og trenerne har gjort det langt under pari i det siste. La oss håpe ALLE SAMMEN tar seg kraftig sammen og gir oss noen gode opplevelser fremover.

Lokale eller ikke, det er fullstendig likegyldig. Det er sluttproduktet som teller, og det er per dags dato svært dårlig.

Ellers er jeg sikker på at spillerne ikke kan yte det beste når de ikke vet hvordan de skal forholde seg til hverandre. Jeg vil si at spillerne prøver det de kan, men pga. dårlig taktikk og styring, så blir det ikke bra.

Men jeg sier ikke at spillerne også kan gjøre det bedre, men syns ikke det er hovedproblemet. Vi har fortsatt nok spillere til å stille et lag, og man ser jo på hver eneste kamp at de har en bra omgang. Spillerene har nok kondis til å holde ut i to, men taktikken blir forandret på i pausen (dessverre også da 1 omgangen kan ha vært bra).

---------------------------

Jeg er flau over at det er så mange nordmenn som ikke kan sitt eget språk.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340