Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 07 mai 12, 16:30

Slik det er idag,ser det ikke ut som vi vil oppleve TL spill på en stund. Med den økonomiske situasjonen klubben er i,sier det seg sjøl at dette IKKE er bærekraftig.

Er det noe klubben er avhengig av så er det tilskuere som bryr seg. Slik det er nå,virker det som om 'vanlig mann i gata' ikke bryr seg i det hele tatt. Det er nedadgående engasjement-og det er skummelt.

Jeg ønsker en klar Sportsplan,der det er en målsettning som sier at vi skal kjempe om medaljer om 5 år. Slik det er nå,driver vi fra måned til måned,og det forundrer meg ikke om neste pressemøte,så vil det fremlegges enda dystrere budsjett sprekk,enn den som kom tidligere-fordi tilskuersvikten blir høyere.

Det er ikke langt mellom himmel og helvete i fotballen,og med et mål til igår mot Vålerengen,hadde den sportslige poengfangsten ikke vært så dårlig hittill iår.

Det jeg er redd for er : hva skjer hvis Tarik selges til sommeren? dette er ikke usansynlig at dette skjer. Vi-klubben-sitter vel ikke igjen med så mye penger,men vi blir meget svekket lag-messig.

Nei folkens: gi meg trua tilbake.....gi meg et håp om en bedre framtid---slik det er nå,er framtida håpløs,pga denne ØKONOMIENCry Hele denne stadion greia har vært en fiasko......skulle hørt på hva Høili sa,og bygd ut på Holmen. For seint å gjøre om dette nå,men denne leie avtalen dreper klubben. Se på eks Godset--betaler 800tusen for leie iår....og har 'kranglet' med kommunen,fordi prisen skulle opp til 2 millioner.......de endte på 1,4millioner tror jeg.....mens vi betaler ...er det 10-12 ganger så mye??


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f