Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 07 mai 12, 14:22

Opprinnelig postet av Rafn

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av mysthical

Andre idretter klarer jo så tett kampprogram så hvorfor skal ikke fotballgutta klare det? Hva gjør fotball så unikt at de kun klarer en kamp pr uke?

 

Når det er sagt, ser jeg ingen som helst generelle problemer med et tett kampprogram for fotballspillere. Så lenge det er likt for alle lag (slik at ikke for eksempel to lag møtes på lørdag etter at det ene har spilt tirsdag og det andre torsdag) bør det ikke være noe i veien for to kamper i uken i perioder. For de lagene som deltar i Europa er det jo normen i lengre perioder.

Jeg er enig i at det er greit med flere kamper i uken dersom beslastningen er lik pr SPILLER. Slik vil det aldri bli.

Molde har vel nok spillere til å bekle 2 gode lag, mens vi knapt har nok folk til å stille et lag. 8 kamper i mai (inkl 2 cupkamper) vil slite mye mer på FFK enn nevnte Molde, RBK, VIF, LSK og andre lag med store staller.

Nå snakker jeg ikke om FFK da, men generelt. Helt enig i at Molde og de kan ha en fordel. Men at en spiller spiller to kamper i uka ser jeg ikke noe problem med og skjønner derfor ikke helt hvorfor man klager på det. Man hører jo ofte i media om at det er så tøft kampprogram osv. Derfor jeg stiller spørsmålet hva gjør fotball så sært at man maks kan spille en kamp i uka.

---------------------------

There's only one United. Leeds United

Jeg er ikke fra Norge, jeg er fra Fredrikstad ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f