Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 16 apr 12, 19:00

Opprinnelig postet av hasse33

Opprinnelig postet av Willy René

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av hasse33

 

Nyhetsformidling er meget viktig  så lenge det blir gjort på en edrulig måte. Jeg mener at F-B og spesielt V Henriksen er flinke til å lage tabloide oppslag når det gjelder FFFK. 

 

Omdømmetapet FFK har hatt de senere år kan IKKE tilskrives FB eller V. Henriksen. Det er andre som bør føle mer skyld enn han for å si det sånn. Leter FFK i egne rekker, og i tidligere egne rekker så er det nok av syndere skulle man tro.

Avisenes rolle er å formidle nyheter, også å grave i saker som ikke tåler offentlighetens lys, i tillegg skal de, slik det er nå for tiden forsøke å selge, og da blir det noe tabloidisering. Så er det opp til oss lesere å tenke selv og tolke dette.

Men ærlig talt, personlig så ønsker jeg nå en mer positiv omtale av klubben, og det må de som styrer stå for, de må skape den positiviteten i form av edruelig økonomistyring og en totalt plettfri etisk holdning, og da gjerne i kombinasjon med sportslig suksess. Det er ikke bare det generelle interessetapet som gjør at FFK-RBK samlet 2800 færre tilskuere enn i fjor, ommdømmetapet må ta en stor del av skylden.

Jeg er ikke sikker på om omdømmet er på bånn ennå, når Pirojasaken blir frontet av media om en stund så kan nok omdømmet falle ennå mer. Etter det får vi som har FFK som lidenskap drømme om og håpe på at vi atter en gang ser lyset i enden av den berømte tunellen.

 

 

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f