Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 15 apr 12, 13:02


Mange gode reaksjoner og refleksjoner her. Klubben har vært preget av konstante økonomiske problemer i flere år. De(t) første året(ene) blir det framstilt som om man utrolig nok ikke visste om det internt. Men når det først eksploderte så har det preget klubben mye – og sikkert mye mer enn det vi er klar over på utsiden.

Når man sier at man må ”snu hver sten” så er det jo i hovedsak i det sportslige produktet disse stenene må snues – fordi det er der kostnadene ligger. Da sett bort fra det som virker som håpløst store kostnader til stadionleie.

Og hvem er det som driver og snur stener hele tiden? Jo det er jo Jonsson og Aune og deres apparat.Det svirrer noen så utrolige rykter om hva man har måttet gjøre for å spare penger i forhold til spillerstallen at det er vondt for å tro på dem

At Jonsson & Co kanskje begynner å bli slitne, leie og frustrerte av konstant bruk av sparekniven –år etter år-   er fullt forståelig. At det da kommer noen små utblåsninger innimellom når man på det bakteppet stadig blir utsatt for negative journalister og negativ journalistikk er også fullt forståelig. Det kan til og med hende at det er slike utslipp gjennom sikkerhetsventilen som gjør at de orker å stå på videre.

Det må være lov og mene både det ene og det andre om nevnte herrers faktiske prestasjoner. Men å stille spørsmålstegn ved Aune og Jonssons lojalitet og gode vilje overfor klubben mener jeg er himmelropende urettferdig.

Da bør vi heller rette skytset andre veier – mot de som har bragt klubben i uføret – og mot de som hele tiden ønsker å smøre sannheter og halvsannheter ut over en avisside – og ikke mot de som faktisk står ganske støtt i uværet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f