Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5517

Lagt til: 31 mar 12, 09:31

Opprinnelig postet av Haarek

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Man brukte penger som fulle sjømenn, og det resulterte i opprykk, tippeligaspill, Cup seier og serie sølv. Svært få av supporterne var skeptiske til at man kjøpte sportslig suksess for penger man ikke hadde. Selvfølgelig gjorde man feildisponeringer underveis, men ikke mer enn andre klubber.

Du mener at supporterene visste at ledelsen brukte penger som ikke fantes?!Det ante i hvertfall ikke jeg,tror vel ikke det er så mange andre som visste det heller.Det som har kommet frem dem siste åra,har vel vært helt på trynet spør du meg,at folk som styrer økonomien kan kjøre klubben sånn i grøfta,skulle ikke vært mulig å være så "tette".Skulle vært straffa hele gjengen.

Til spørsmålet ditt: Ja. Denne informasjonen har vært tilgjengelig. Ingen kan virkelig ha trodd at Piroija hadde en lønn på ca 600'. Likefullt var han den mest tiljublede spilleren de årene han var her. Ikke en gang supporterne kan påberope seg "god tro" i denne saken.

Hovedpoenget mitt er at vi "har vært med på å bruke opp penga", og tok i mot det som ble servert av altfor dyrkjøpte resultater og spillere/trenere. Da bør vi bli med på å rydde opp også. Det gjør vi ved å møte opp i gode og onde dager.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f