Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 29 mar 12, 22:32

Opprinnelig postet av Robbie

For få år siden stod 12.000 mennesker på Nye Fredrikstad Stadion og sang: "I gode og onde dager". 

Vel, hello folkens, vi er ikke engang i det jeg vil karakterisere som "onde dager", og her snakker relativt garvede supportere om at de har mistet lysten? Hæ? For meg blir det som å svikte sin kone fordi hun har lagt på seg syv kilo etter bryllupet.

 

En del synger det nok rett og slett fordi det er en jævlig stilig sang. Men like fullt er det en del som mener det. De fleste som gidder å bruke tid inne på ffksupporter.net hører til dem. Jeg også. Men samtidig har Willy Rene et godt poeng: Det er vanskelig å mobilisere entusiasmen i samme grad når klubben har gjort seg skyldig i dårlig styring og meget mulig i lovbrudd.

Det blir mer som å sammenligne med at kona må i fengsel når man kommer hjem fra bryllupsreisen - for en forbrytelse man ikke visste at hun hadde begått. Det er fortsatt en god ting å støtte kona, men det krever mer. Det er noe ganske annet enn at hun har lagt på seg. Jeg vil i høyeste grad si at det er onde dager når tidligere ledere risikerer fengsel og klubben risikerer konkurs.

Men vi, supporterne, kan ikke gjøre noe annet enn å heve røsten og kreve at klubbens ledelse skikker seg godt heretter - og så støtter vi spillerne på banen. Våre gjester på søndag vet alt om dette. Det er mange Stabæk-fans som er meget oppgitte over alle viderverdighetene rundt sin klubb også, både arenasituasjonen og Gunnarsson-saken, men de har det samme valget som oss: Støtte laget, eller finne på noe annet.

Jeg velger å støtte laget. Jeg vil likevel ikke hogge huet av de som heller bruker søndagene på å fiske fram til det å være FFK-supporter ikke lenger først og fremst er en endeløs øvelse i forsvarstaler.

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f