Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Robbie

Juniorspiller
Ble medlem: 15 feb 11
Innlegg: 105

Lagt til: 29 mar 12, 17:34
Endret: 29 mar 12, 18:19
Endret av: Robbie

Jeg skjønner godt at mange er lei av dårlig styring i klubben. Vinteren har vært tung for oss alle. Uten tvil.

MEN:Jeg mener samtidig at når man kaller seg supporter, så får man stille opp i dårlige tider og. Det er litt som en over her nevner: Man støtter ikke styret. Man støtter navnet, klubben og byen. Jeg, for min del‚ vil aldri i svarteste helvete snu ryggen til klubben jeg elsker. Det kommer aldri til å bli et tema. Jeg var der i 2. divisjon, og kommer til å være der om klubben rakner fullstendig og tryner ned i 4. divisjon.

For få år siden stod 12.000 mennesker på Nye Fredrikstad Stadion og sang: "I gode og onde dager". 

Vel, hello folkens, vi er ikke engang i det jeg vil karakterisere som "onde dager", og her snakker relativt garvede supportere om at de har mistet lysten? Hæ? For meg blir det som å svikte sin kone fordi hun har lagt på seg syv kilo etter bryllupet.

Jeg leste noe av det samme i en artikkel i Nettavisen her en dag. Sportslederen i avisen ville ta seg en pause fra Liverpool etter alt rotet med Suarez. Han kalte seg Liverpool-supporter. For meg er han ingen Liverpool-supporter. En supporter stiller opp uansett hva avisene skriver om klubben sin. Uansett hvor jævlig dårlig styringen er. Uansett hvor dårlig det går på banen. Uansett!

Nå er det sikkert noen som misforstår hva jeg mener her, så la meg gjøre det klinkende klart med en gang: Jeg mener ikke at supportere skal godta alt som skjer i klubben. Det er lov å stille kritiske spørsmål, være forbanna på ledelsen og uttrykke sin misnøye mot det som skjer på banen. Jeg mener bare det at en supporter stiller opp i all slags vær. Også da resten av publikum for lengst har forlatt skuta.

---------------------------

Kråkerøy


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f