Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 29 mar 12, 15:59

Opprinnelig postet av Jasko

Opprinnelig postet av Scout

 

Det er vel dette man kaller en medgangssupporter?

Nå går du vel langt i å moralisere overfor medsupportere Jasko.

Jeg møter opp på kamp, men  jeg har full forståelse for at noen føler at engasjementet og entusiasmen blir redusert etter all kaos og også mulig økonomisk kriminalitet som har foregått i klubben i en årrekke.

At en ny ledelse har forhåpentligvis andre holdninger grunnet tidligere lederes handlinger skal vi være glade for, det vil si at klubben er på rett kurs med hensyn til styring, drift og det å holde seg på rett side av lovverket. Dette skal også vi supportere støtte.

Men du også Jasko må forstå at omdømmetapet ikke kan bortforklares, og kalle noen for medgangssupporter fordi han mister entusiasmen bør du holde deg for god for.

At FFK vil komme til å oppleve en publikumssvikt på grunn av alle skandaler er helt naturlig, dette går innpå enkelte av oss.

Selv føler jeg et mer distansert forhold til FFK som klubb og tippeligakamper enn jeg hadde før, entusiasmen har avtatt betydelig.

Den tapte tillit og tapt omdømme kan kun gjenoppbygges ved den nye ledelses handlinger, og selvfølgelig vil sportslig suksess hjelpe godt.

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f