Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 28 mar 12, 10:09

Ja, som bosatt utenbys og med høy føring av den rødhvite fanen har det til tider vært nødvendig med selvironi på byens og klubbens vegne ... forskjellige FFK-styrer opp igjennom årene har gitt oss mange anledninger til å øve på dette.

Jeg tror Kostens styre har hatt et ærlig ønske om å rydde opp. Kombinasjonen av skjeletter som ramler ut av skapet, og at det siste styret heller ikke har hatt stålkontroll på det økonomiske, gjør at utenforstående neppe får inntryk av en klubb i bedring. Styret som nå har tatt over, har en formidabel jobb for å gjenreise tilliten til klubben. Da er det to ting som er fullstendig avgjørende:

  • Alt som er relatert til kontrakter og lignende i det sportslige apparatet må gjøres 100% etter boka. Lønn, overganger, alt. Det er surr på dette området som først får medias oppmerksomhet. Bare se på hvordan "Gunnarsson-gate" har plaget Stabæk og VIF.
  • Åpenhet om strategi for både klubb og AS. Vi, supportere og sympatisører, må vite hvem som tar avgjørelser og hvem som bør påvirkes om vi ønsker et ord med i laget. Klubben bør ha en klart definert politikk når det kommer til hvordan man forholder seg til snille onkler. Man kan ikke hevde seg selvstendig den ene dagen og la onklene bestemme alt den neste.

Tilbake til søndagens kamp: Det er to klubber som har hatt mye utenomsportslige problemer det siste året. Det forhindrer ikke at jeg tror det blir en åpen og underholdende kamp. Hvem som kommer best ut av den avhenger av banale ting som dagsform, for jeg tror lagene er veldig jevne.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f