Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 26 mar 12, 22:26

Opprinnelig postet av Tøfflus

Når du tar til orde for nulltoleranse slik reglene faktisk er, er det ikke bare religiøse budskap (som jeg er klar over at du blir provosert av) som straffes, men også slikt som "god bedring" til en kreftsyk onkel eller "NN, vil du gifte deg med meg" til kjæresten.

Det var forøvrig ikke feighet som gjorde at Staberg ikke ga Pusic kort nr. 2, men at han rett og slett ikke fikk med seg at det sto noe på T-skjorta. Men skal man først snakke om feighet, vil jeg si at regelverket uttrykker feighet på dommernes vegne: For å spare dem for skjønnsavgjørelser gjør man heller regelen så streng at den blir absurd. Hele regelen om gult koft for å ta av seg spillerdrakta kommer jo nettopp av at noen spillere hadde budskap på en t-skjorte under - men regelen rammer også spillere som kun har en mer eller mindre veltrent brystkasse under.

PS: Denne 3:16-affæren på gamle Stadion kunne man godt ha spart seg, ja. En fotballkamp skal ikke være et vekkelsesmøte - og de som vil på vekkelsesmøter vet hvor de skal gå. Andre steder.

 

Du understreker at jeg blir provosert av religiøse budskap, ja, og like mye av politiske budskap bare for å gjøre det helt klart.

"God bedring" til en kreftssyk onkel og frierier tilhører etter mitt syn den private sfære og har heller intet å gjøre i en fotballkamp.

Derfor mener jeg fortsatt enten alt eller ingenting, og jeg foretrekker ingenting. Firkantede regler er som regel enkelt å forholde seg til, da bør ikke skjønn utøves. En fotballdommer har nok med å utøve skjønn på det fotballfaglige/messige plan.

Når det gjelder feighet eller ikke angående saken i går så kan jeg ikke uttale meg så mye for jeg har ikke sett episoden, kun fått den referert i media.

Synes jeg..........

 

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f