Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 mar 12, 20:22

En rar fotballkamp. Vi var overraskende gode i første omgang, og Tromsø overraskende svake. Halvorsen viste friske takter offensivt, og som lag hadde vi tidvis gode kombinasjoner. Man så potensialet til et ballspillende, teknisk godt lag med Hussain, Landgren, Tarik og Halvorsen som fremste ariktekter. Synes det var positivt at vi fikk til såpass godt spill under de håpløse spilleforholdene. Synd vi ikke fikk en scoring - og vi kunne også fort fått et straffespark vår vei.

Men jeg kan ikke unngå å tenke at det er en smule alarmerende at vi spilles såpass lave og blir statister til Tromsøs pasningsspill så fort spilleforholdende blir normale. Etter pause kommer vi egentlig aldri inn i kampen. Selv om det ikke var uventet at TIL skulle komme sterkere tilbake etter pause og styre kampen, er det likevel skuffende at vi blir så til de grader tannløse. 

Vil også fremheve Jon Knudsen som utstråler sikkerhet og viser også noen gode redninger. Er heller ikke veldig langt fra å ta scoringen. Eneste minus med Knudsen er fomlingen med ball i beina. Men det handler også mye om at utespillerne må bli kjent med ham.

Ute på banen synes jeg de fleste jobber bra. Halvorsen er som nevnt god til å utfordre i første omgang, og det er lett å se at han blir en spiller vi både kommer til å glede og frustrere oss over i FFK-trøya. Synes også Jabbie og Hussain gjorde mye bra på midten. For Mads Hansen ble det en slitekamp i uvant rolle, og det blir feil å si at han satte sitt preg på kampen.

Ellers slutter jeg meg til de som stiller spørsmålstegn ved å vente 90 minutter med å sette inn Gueye. Egentlig har jeg aldri forstått hva man ønsker å oppnå med å sette inn en spiller etter 90 spilte minutter, med mindre det er for å drøye tiden. Det var ikke akkurat behov for det i dag. Feigt å ikke gjøre byttet minst 15 minutter tidligere.

Tror det kan bli en åpen og underholdende kamp neste uke mot Stabæk. To relativt teknisk og ballspillende fotballag som møtes. Selv har jeg vurdert Stabæk som årets mest spennende fotballag.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340