Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 mar 12, 22:11

Opprinnelig postet av Willy René

Lykke til neste gang Holters.

Synd at engasjementet var så lavt blant medlemmene, jeg hadde virkelig hatt tro på at nok medlemmer ville møte opp for å stemme deg inn.

37 mot 15 stemmer.........

Nå skal det nye styret opp til eksamen, det blir spennende å følge med framover. De har nok å henge fingrene i, får virkelig håpe de lykkes med å styre skuta inn i smult farvann.

Som sjølutnevnt "vaktbikkje" på årsmøtene: Det de nye styremedlemmene sa beroliga meg slett ikke. De sa i sine presentasjoner ikke noenting om framtid, FFK, visjoner, anlegg eller identitet. "Vi skal gjøre så godt vi kan" holder liksom ikke helt i mine øyne. Jeg hadde håpa at det nye styret skulle overbevise meg om at de var rett folk på rett plass, men jeg blir ikke rolig av at ingen av dem snakka om FFKs framtid...

Hvis jeg hadde sagt meg villig til å stille som styremedlem i FFKs styre, så hadde jeg da for pokker forberedt å si noe om FFK! Jeg ville da sørge for å gi folk en grunn til å stemme på meg!

Det har ellers blitt en vane at det er de samme folka som tar ordet på hvert årsmøte, og 95% sitter der tilsynelatende uten en mening... Vi får håpe engasjementet kommer seg ved neste korsvei.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340