Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5387

Lagt til: 15 mar 12, 14:20
Endret: 15 mar 12, 14:27
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Topscorer


Vi må se dette i en sammenheng. Klubben har ingen treningsbaner /anlegg. 2 laget , jr.laget og nå guttelaget må rundt i byen for å trene/ spille kamper. Når situasjonen er slik den er kan vi ikke bare preke i vei om naturgress som det eneste rette. FFK må ha en hverdag som et tilpasset økonomi og drift og da er det kansje ikke rett å ha ei gressmatte som brukes hver 14 dag pluss ei trening i uka. Vi må tenke helhet!

Hva er grunnen til at du helt overser Merkur som kommunen faktisk har vedtatt å legge kunstgress med undervarme på og som klubben holder på med å prosjektere 'klubbhus' med tribuneplasser? Jeg har ikke hørt noe om at dette er stanset opp. Senest i årsmøtedokumentet er dette fortsatt nevnt som noe som kommer

Opprinnelig postet av Årsmøtedokumentet

FFK har også inngått leieavtale på tomt ved siden av denne banen, der det vil bli oppført et garderobeanlegg med klubbhus. Planen er at man skal begynne på dette midt i mars, og at det skal kunne stå ferdig i løpet av 2012.

Merkur vil med andre ord dekke de behovene som du etterlyser. Garderobeanlegget har også Arnie på tidligere årsmøter sagt at ikke vil koste noe (Ja, jeg tar selvfølgelig det med en klype salt og det kan ha blitt endringer som ikke er blitt informert om), da det skal bygges på dugnad mens resten av pengene kommer fra sponsorer. I tillegg vil det være kommunen som betaler for driften av denne banen, ikke FFK.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f