Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 15 mar 12, 13:58

Opprinnelig postet av Asgeir

 

Det er jo nettopp DERFOR, pga den store sammenhengen, at vi må se på dette på nytt: Det fundamentale problemet er at FFK IKKE idag har treningsfasitliteter. Andrelaget, junior og guttelag har ikke et sted å trene og etterpå dusje.

Uansett hva man gjør med matta på stadion så vil det fundamentale problemet være der: FFK vil ikke ha noe treningsanlegg. Hvis FFK skal ha sjans til å slå gjennom i toppen så må vi i tillegg til stadion ha en vinter-kunstgressbane, en naturgress-bane (før bortekamper på naturgress),  spesielt hvis vi ser dette i lys av etablering av et fotballgymnas, eksempelvis. Med kunstgress på stadion har vi bare en del av det vi trenger.

Nei, la oss heller lage et treningsanlegg et sted i nærheten med klubbhus, garderober og dusjer, et lite tribuneanlegg og kunst- og naturgress bane(r). DA vil FFK ha adekvate treningsforhold, og i dette lyset mener jeg det er idiotisk å legge om til kunstgress på stadion. Det er et klart pluss for FFK at våre kamper går på naturgress, det tror jeg det er enighet om, og hvorfor da velge den dårligere løsningen for å løse et problem i noen få sesonger??

VI må tenke stort og langt i denne saken, hvis ikke møtes vi her igjen med våre frustrasjoner over at saken ikke er behandla på årsmøtet osv om ikke så mange år.

Det å legge kunstgress på stadion er som å pisse i buksa for å holde seg varm.

Nei, la kommunen bidra med å hoste opp en tomt i distriktet, så kan medlemmene bidra med dugnad for å få opp det treningsanlegget FFK så sårt trenger! La medlemmene sette opp klubbhuset. La medlemmene bidra med småsponsing av graving, rørlegger-arbeider osv. Da vil klubbhuset og treningsanlegget bli VÅRT treningsanlegg! Dette vil ta et år lenger tid enn det vi snakker om idag, joda, men "hastverk ER lastverk" i denne saken.

Om ett år? Selv om man får gratis tomt(noe det også vil bli støy rundt), så koster dette penger, og det er ingenting som tyder på at klubben skal ha penger til overs til dette de nærmeste 10 årene. Hadde dette vært mulig i løpet av ett år hadde jeg vært enig med deg.

Kuene må ha mat mens gresset gror

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f