Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 14 mar 12, 22:21


Det jeg misliker mest ved dette er at ordføreren her kommer med et utspill som hverken var diskutert i kommunestyret eller i FFK. Og plutselig er det bare "vedtatt" at nå blir det kunstgress på stadion! Hvor ble det av demokratiet her?

FFK hadde en plan om klubbhus ved Mercurbanen og kommunen om opprusting av anlegget med nytt kunstgress og undervarme. Hvem er det som tjener på dette nye forslaget? Det blir framstilt i media som om FFK "får" friske penger av kommunene. Noe som utløser protester fra barnehager og andre som har måttet snu på skillingen i mange år. Dette er jo ikke riktig. Det er bare en omdisponering av midler som allerede var bestemt for Mercurbanen. Istedenfor å hjelpe klubben har ordføreren satt tommeskruene på FFK for å få kunstgress på stadion og også klart det kunststykket å forverre FFK sitt omdømme i befolkningen. Takk skal du fa.. meg ha!

På årsmøtet ble denne saken tatt opp. Styret visste ikke noe mer enn det som hadde stått i avisa. Altså er saken ikke demokratisk behandlet i klubben. Slik jeg ser det er nå premissene for å lage klubbhus på Mercurbanen borte. Det er ingen grunn for klubben å pådra seg bygge- og vedlikeholdskostnader for et klubbhus som ikke har en bane som forutsatt. Blir det kunstgress får heller stadion bli klubbhus. Hele denne saken er et svært ufint politisk spill fra ordførerens side spør du meg.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f