Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 13 mar 12, 16:42

Opprinnelig postet av Topscorer


At Umbach Hansen kan være en god leder vil jeg ikke kommentere da jeg ikke kjenner han speielt godt. Han bør få en sjangs. Frank Jensen har spilt fotball i FFk for ca 40 år siden. Driver ala carte kiosken på Christianslund. Er vel med i Old boys. Kan ikke se at han har markert seg særlig i FFK. Gøril Johnsen er tidligere håndballjente og gift med Sander Solberg. Engasjert i Hankø- Huseby golf klubb. Kan være et organisasjonsmenneske. Det vi trenger er faglig sterke personner med stor arbeidskapasitet og brennende interesse for klubben. Her burde det vært plass til Holters og Windingstad. Benkeforslag er et alternativ men det krever at folk kommer på årsmøte og gjør en jobb der.

Helt enig at Holters burde være en kandidat til styret. Han innehar bra kompetanse i form av sin utdannelse og et brennende engasjement for klubben, og er dyktig til å gjennomføre ting, se bare på FFKsupporter.net.

Synd at han ikke er innstilt av valgkomiteen, han ville være et skikkelig ungdommelig pust, da ville styret etter mitt syn være mer balansert mht alder.

Gjennomfør et benkeforslag da vel!

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f