Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 mar 12, 08:53

Ole Jørgen Halvorsen har vært en favoritt av meg helt siden jeg så ham pisse på Trond Erik Bertelsen i en løpsduell i Østfoldhallen for mange år siden. Farta til Halvorsen er helt ekstrem. Han er nok en god del raskere enn Askar. Jeg tror ikke han står noe tilbake for Askar som ving, men er - slik andre har påpekt - langt mindre anvendelig.

Jeg er dog litt skeptisk til Halvorsen som høyre kant i en flat firer (4-4-2), da jeg ikke har sett ham så mye i tida i Sogndal. Hvordan har han utviklet seg defensivt? Eller har FFK tenkt å benytte ham som bakromsspiss i 4-4-2? Tror han først og fremst vil komme til sin rett i 4-3-3, men der har vi jo allerede Tarik som høyreving, selv om han også kan spille på venstre.

Bengt Sæternes er jeg langt mer skeptisk til. Han har ikke vist noe som helst på mange, mange år. Ja, han er riktig spillertype - spydspiss i 4-3-3, og det oppspillspunktet vi generelt mangler i stallen - men det er lenge siden han var noen stor målscorer. Fotballnorge klødde seg i hodet da Martin hentet ham til Vålerenga, og enda flere ble sjokkerte da Hareide hentet ham til Viking.

Når det er sagt, så sier det seg selv at FFK må ha inn flere spillere. Diamantene har vi allerede, så man leter nok etter helt kurante lånespillere som kan komplementere stallen og gjøre en grei innsats noen måneder. Og Sæternes er kanskje en slik spiller: Riktig spillertype, men langt fra noen diamant.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340