Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 06 mar 12, 11:03

Opprinnelig postet av Bedreviteren

 Er det en umotivert Staw som stiller på trening synes jeg det er riktig å ikke la ham bli med. Er det en motivert Staw som stiller på trening og som vil bevise at han er en toppkeeper og yter topp innsats er det her intet annet enn mobbing av Staw... Hva som er riktig vet jeg ikke.

Med mindre Lasse Staw har lagt karrieren på hylla, så er han selvsagt motivert for å spille fotball, utvikle seg videre og vise seg best mulig fram ved enhver anledning. Han vet selvsagt utmerket godt at han ikke kan vinne noe for sin egen del ved å daffe rundt og forfalle i et halvt år, det kan jeg ikke forestille meg at han gjør heller.

Fra klubbens side er det i mine øyne en åpenbar feil å være så opphengt i at kontrakten er "utgående". Hva klubben gjør da er å ta ut dagens lag ut i fra hvordan troppen vil se ut neste år. Altså å leve i fremtiden. Men det er også en feil FFK har gjort i alt for lang tid nå. Greit nok at man vil tenke langsiktig og strategisk, men man må også være tilstede i nåtiden. Status p.t. er at Lasse Staw har kontrakt med klubben, og da skal det være rene sportslige vurderinger som skal ligge til grunn for uttak av lag og tropp. Med mindre det finnes en sportslig begrunnelse for å utelate Staw fra troppen så er det pr. definisjon feil å utelate ham. Slike markeringer fra klubbens side slår bare tilbake på klubben selv. Man kan si det er menneskelig og til en viss grad forståelig, men det er og blir dønn uprofesjonelt, og det er det FFK, ikke Staw, som vil betale prisen for.

 

Alt det til side, intet er bedre enn at FFK taper treningskamper under en måned før sesongstart. Det bidrar bare til å skjerpe fokus og stramme opp holdningene i laget. Skulle FFK starte sesongen med en urealistisk høy selvtillitt går det garantert dårlig. Vet de at de må kjempe som om de har kniven på strupen fra første kamp så vil de klare seg bra. Så takk til Hønefoss for at de slår FFK på La Manga.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340