Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5512

Lagt til: 27 feb 12, 08:40
Endret: 27 feb 12, 09:12
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Flisa

Opprinnelig postet av FFKgutt1

Hva i all verden har klubbstyret med styret i FFK sport ASA å gjøre..? Er det ikke FFK sport som er på vei ned æ..?

Det er korrekt at det er to styrer - men selv om det er ASet som er teknisk konkurs, betyr ikke dette at klubben og dets styre går fri. Det er på dette styrerommet tatt mange dårlige beslutninger siden 2008... Klubben går i teorien "ok" - og eneste årsak til at det ikke virker verre, er midlene som blir overført fra ASet og at all reelt tap i størst grad tas der.

Og hva med vår "guru" Svein Johansen som i Januar sa at alt nå var på bedringens vei, eller som for noen uker siden sa at "ingen spillere vil bli solgt"...

Synes begge styrene fortjener samme "aggresjon" - faktisk savner jeg mer "uthenging" av "skyldige", som faktisk er både økonomisk og strategisk ansvarlige...

Forøvrig er jeg enig at dette er feil måte å si ifra. Selv er jeg stolt medlem av klubben, og kan ytre min mening på årsmøtet! :)

 

 

Still deg først spørsmålet om det er slik at Sport AS er på randen av konkurs på grunn av hva som har skjedd de siste 2 årene, eller på tross av.

Hvis du leter etter syndebukker kan du ta eierne av Sport AS, og de kommer neppe på årsmøtet i klubben.

Også kan du, og alle andre jublende supportere(meg selv inkludert), se seg selv i speilet og spørre seg om man manet til måtehold når oppturen var der med opprykk fra 2. div, tippeligaspill, cup gull og serie sølv.

 

Fakta er at Sport AS antageligvis kun kan komme på beina ved at man først får en gjeldssanering eller akkord(det siste vil nok gi betydelig poengtrekk), får så å få inn frisk kapital ved en emisjon. I "vårt" tilfelle er det fare for at eierne er de største kreditorene, og dermed kan man bare glemme det. Dermed er det kun eierne som kan redde Sport AS, som de gjorde det for ett år siden. 

Når da syndebukkene vi leter etter er de eneste som kan redde videre drift, er det kanskje ikke like påtvingende å henge de ut?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f