Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 26 feb 12, 09:39

Hva sier denne artikkelen hos Fredriksstad Blad om kommunikasjonen i klubben? Aune sier altså at pressemeldingen om at klubben trues av konkurs, kom som et sjokk på ham og spillergruppa. Har virkelig FFK Sport AS vært så tilbakeholdne med informasjon at ikke engang hovedtreneren til A-laget - en mann som i stor grad er avhengig av å kjenne de økonomiske rammene for å kunne planlegge hvordan spillerstallen skal komponeres - vet at det brenner på dass?

Rett nok har ikke Aune som trener noen stor myndighet i økonomiske spørsmål, men rammene for hans arbeid blir jo i aller høyeste grad satt av det økonomiske. Det er penger som avgjør hvor mange i stallen som skal være erfarne TL-spillere med god lønn, hvor mange som skal være "stallfyll" og hvor mange som skal være unggutter fra egne rekker. Litt vanskelig å beslutte slikt når man ikke vet hvor mye penger man har ...

Et eller annet sted stopper kommunikasjonen opp, og det rimer dårlig med det faktum at "samspill" ble nevnt som en verdi klubben skulle strebe etter.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f