Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 20 feb 12, 22:06

Jeg sitter med mye av den samme frustrerte følelsen dere andre her inne på forumet gjør.  Jeg har også stor forståelse for at klubben kritiseres for å være lukket i en tid der åpenhet hadde vært å foretrekke for oss supportere.  Men sistnevnte klarer jeg ikke å bli sur for.  Det kan jeg faktisk til en viss grad forstå.  Også i næringslivet for øvrig ser man ofte at selskaper som preges av fallende inntjening og svak drift holder kortene tett til brystet så lenge som mulig.  Det har typisk med at man febrilsk forsøker å få oversikt over situasjonen, komme frem til mulige løsninger som ikke innebærer skifteretten, samtidig som mye av fokus trolig legges på å informere/diskutere nå-situasjonen med kreditorer, sponsorer og andre mulige økonomiske støttespillere.  Jeg mener at vi supportere nå må tåle å smøre oss med litt tålmodighet.  Ytterligere informasjon får vi, men nå må vi forsøke å støtte FFK på best mulig måte.  Det jeg derimot er sur, forbanna og skuffet over, er den informasjonen som har blitt gitt løpende, og som åpenbart har vært misvisende, feilaktig, og som fremstår som tåkelegging av fakta fra sentrale personer i FFK.  Det gjør meg intet mindre enn forbanna.  Det er med på å svekke tilliten vi har til klubben i våre hjerter.

Jeg krysser fingre og tær for at vi kommer oss gjennom denne krisen på best mulig måte.  FFK kommer alltid til å ha en stor plass i mitt hjerte, og kommer alltid til å definere noe av min personlighet.  Fredrikstad som by kommer alltid til å være mitt Mekka med eller uten FFK.  Men noe av stoltheten over Fredrikstad vil føles tapt dersom FFK skulle gå under (forhåpentligvis kortvarig).  Jeg er veldig trygg på at mange andre også føler dette.  Og det er nettopp denne følelsen av stolthet og tilhørighet jeg tror vil redde FFK.

Til tross for at det kan se ut som døgenikter fortsatt styrer klubben må vi ikke glemme at FFK er så mye mer enn disse personene.  FFK er rød og hvit, FFK er en del av folkesjela i Fredrikstad, FFK er et landemerke og FFK har en av de stolteste tradisjonene i norsk fotballs historie.  Det er VI som er FFK.  Det er VI som definerer FFK.  Det må vi aldri glemme.  Vi må stå samlet for å støtte laget og klubben.  Så får vi heller legge ned en insats for å kvitte oss med de som har  ført klubben på randen av konkurs.  Men den tid kommer.  Nå må vi støtte laget og klubben gjennom dette, så får vi ta oppvasken senere.

 Til slutt vil jeg bare si at jeg har liten tro på mange spillersalg i dagens stall.  Dette skyldes det faktum at stallen er svært tynn (spillere må vi ha uansett dersom klubben består), samtidig som våre spillere ikke fremstår spesielt dyre sett i forhold til sammenliknbare klubber.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f