Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 19 feb 12, 22:27
Endret: 19 feb 12, 22:29
Endret av: Ebenfalk2

I en ideell verden så skulle klubben ikke vært i situasjonen man er i nå. Men å kritisere klubben i å selge en spiller på utgående kontrakt er i overkant naivt. Asker er en likanes kar, men er ingen klassespiller. Helt ok å selge han nå. Om dere ser litt på overganger gjort i TL før denne sesongen så ser dere at stort sett alle overganger er bosman eller låne overganger. Så at man kan få noe igjen for en spiller er jo vel og bra. Sann er fotballen! Lev med det!

Si det slik at FFK vil uansett ikke ha råd til å tilby han noen ny kontrakt uansett. Nå lettes klubben for både lønn og arbeidsgiveravgift, i tillegg får vi noe igjen for han. Godt gjort i dagens marked spør du meg.

Stalen har nok rutine. Og om Valencia holder seg skadefri denne sesongen har vi en klasseving i han. I tillegg har vi Mads Hansen som sikkert får en bedre sesong iår. De vi sitter igjen med som er ving/spisser nå er Tarik,Alex,Rafn,Momo og Ruud, Standerhoøen. Alt ialt mer talent og større fremtid hos dissen en hos Askar.

Erfaringsmessig pleier altid en ny spiller å tre frem i lyset når en forsvinner. Sunt for spillerne og sunt for miljøet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340