Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Flisa

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 16 feb 12, 00:00

Opprinnelig postet av math

 

Ser det at man hentet Holm og Knudsen nevnes mtp at spillerne nå bes ta lønnskutt. Vil minne om at det relevante her er den totale lønnsutgiften for troppen, ikke antall spillere. Det kan godt hende den allerede er redusert sammenlignet med fjorårsesongen selv med de to nye inn.

FFK vokste fra breddeklubb i 2. div til TL-klubb på få år mens norsk fotball var på en "all time high" økonomisk. Det innebar enorme voksesmerter sammenlignet med TL-klubber som allerede hadde bygget seg opp et fundament for toppfotball over tid. At det nå, med nedgangen i norsk fotball, smeller hardest hos FFK er faktisk ganske naturlig. 

Uenig i begge utsagnene. Spesielt det første. 

Du motsier jo deg selv, når du sier at det ikke det er den totale lønnskostnaden er det som teller og ikke antall spillere. Men sannheten er jo nettopp det at med flere spillere - øker den totale lønnskostnadene. Rent teoretisk har ikke de siste signeringene vært absolutt livsviktige. Hadde man dermed avstått ville man ungått å øke lønnskostnadene med X mNOK - og derav sluppet å invitere til lønnskutt. (som vi absolutt ikke kan forvente at spillerne godtar. Godtar du å gå ned 10% i lønn hvis din arbeidsgiver har surra internt?)

Går man forøvrig inn for felles lønnskutt, kan man vell neppe gjennomføre ny signeringer som ikke er kritiske? (iallfall er det ikke moralsk riktig)

 

Når det gjelder nummer 2 er jeg delvis uenig. Ser man på tallene klarte man seg helt OK økonomisk helt frem til 08. Det var først da alt gikk nedover. Mye skyldes stadion som var mer eller mindre nødvendig - men det meste skyldes en uforholdsmessig høy kostnadsvekst - samt svært dårlige avgjørelser. 

---------------------------

- Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (Kvisvik)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f