Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 17 des 11, 12:08

Derfor hadde også Flora sikret seg en videresalgsklausul på Piiroja. Da FFK Piiroja-rettighetene ble solgt til et norsk investeringsselskap, reagerte estlenderne.

– Det er her det årlige millionbeløpet stammer fra. Vi hørte at han ble solgt for 14 millioner til fotballinvestorene, og vi skulle ha rundt 25 prosent av overgangspengene. Siden vi da forsto at Raio Piiroja aldri ville bli solgt til en utenlandsk klubb for noe betydelig beløp, ønsket vi pengene fra det salget i stedet.

Ifølge Pohlak gikk agentselskapet Sport & Net Grupp, gjennom landets eneste FIFA-agent Tarmo Lehiste, inn og forhandlet med Fredrikstad.

– Vi følte at Fredrikstad skyldte oss penger. Tarmo forhandlet da denne avtalen med FFK hvor de ble enige om at det kunne kompenseres gjennom speideroppdrag i Estland, og Fredrikstad fikk fire-fem tilbud på spillere som senere gikk inn på landslaget, mens de fikk rapporter på 10 spillere. Pengene til agentselskapet ble skutt inn i klubben, som eier agentselskapet, og delt med Raio, slik avtalen var.

– Dette er altså ingen fordekt lønn, men var en avtale vi hadde. Fikk vi mer penger for ham, skulle han ha om lag halvparten. At alt gikk inn på Raios konto i Estland, slik norske myndigheter har hevdet, er helt feil.

http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article217161.ece

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f