Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 16 des 11, 08:43
Endret: 16 des 11, 08:48
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av Gargamel

Du er ikke for forhåndsdømming av MA,  men resten av forhåndsdømmingen er du for ?

Nå har jo media valgt å fokusere nokså ensidig på MA de siste to-tre dagene. Sjekk Dagbladet, VG, Aftenposten og FB. Slik jeg ser det er han personlig i større grad enn andre involverte blitt forhåndsdømt. Det virker som det er lett å si "vi får vente med å si noe til alle fakta er på bordet, men Morgan er nå uansett en skurk".

Det blir feil å fokusere på Morgans person når det nødvendigvis har vært flere inne i bildet, også flere år før MA hadde noen som helst befatning med FFK.

Feilen er at FFK ikke har hatt en krystallklar holdning til at alt som har med kontrakter, lønn og lignende å gjøre, skal gjøres helt etter boka. Hadde man hatt denne holdningen helt fra man begynte å satse igjen for ti år siden, ville mye tull vært unngått.

PS: Når jeg nå leser dagens intervjuer med både MA og BJ angående politiavhørene virker det jo som politiet går mye hardere fram mot MA enn mot andre de har hatt til avhør både i denne saken og Gunnarsson-saken. Haakonsen, Loe og Olsen har jo alle fortalt at de ble oppringt (som BJ) og bedt om å møte til avhør på politistasjonen. Hjemmepågripelse, kroppsvisitering og glattcelle er jo en annen verden.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f