Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 14 des 11, 12:18

Opprinnelig postet av foyn

 

 

Eller ledere som har forsøkt å bryte økonomiske naturlover for å tilfredsstille et kravstort publikum..

Det er bare å ta en kikk på overgangstråden.. FFK sport gikk 20 mill i underskudd i fjor - vanskelig å si hva det blir i år - mens supporterene fabler i vei om at man skal hente gud og hvermann..

Det er de samme lederne som har økonomisk dopet FFK (med lovlige og ulovlige midler) og dermed holdt seg i tippeligaen..

Da får dere ta en kikk i speilet og si "ja, jeg vil heller at FFK spiller adecco med smurfene enn å drive med slikt" . Hansken er kastet Cry

Du har ett poeng. Supporterne stilte få spørsmål til hvordan klubben ble ledet så lenge resultatene kom. Det var først i Henriksens regjeringstid at man ble kritiske. Dvs man var kritiske tidligere også, men da til spillersalg og/eller manglende spillerkjøp.

I FFK har man brukt mer penger enn man har tjent hvert år siden den sportslige oppturen startet, akkurat som de fleste andre klubbene på de to øverste nivåene.

Dette gjenspeiler en kultur de fleste toppklubber i Norge har vært en del av, i nesten alle de store lag idrettene. Tidligere var det stort sett svarte penger i omløp, og mye av det, men de senere årene har spesielt fotballen blitt mer profesjonell og kreativiteten større.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340