Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 21 nov 11, 22:05

Vi trenger enten en ren høyreback, eller 1-2 sentrale midtbanespillere med rutine. I dag har vi Ramberg som kan svinge en del, men som jevnt over er verdt å ha i laget ett år til pga rutinen. Han nærmer seg fotballpensjonist, og Hussain og Jabbie trenger noen litt mer rutinerte karer til å løfte dem ytterligere. Landgren er sentral midt, men også han er forholdsvis ung. Bruker vi han på midten er vi nødt til å skaffe høyreback.

Ser gjerne at vi får en venstrekant også, da Valencia er mye skadet. Rafn er ung, og Hansen varierer veldig. Askar er den beste kantspilleren vi har etter Valencia, men innleggene hans varierer fryktelig og han passer dessuten best på høyresiden.

Vi trenger en spissmakker til Tarik. Slik Keene har spilt i det siste skulle jeg ønske det var mulig å beholde han, men har skjønt at han forsvinner ut igjen. Ruud Tveter ser ut til å streve litt med nivået, så å satse på han i førsteelleveren hele 2012 virker meget risikabelt. Johan Andersson fra Stabæk har vært nevnt tidligere, men intet håndfast er be- eller avkreftet.

---------------------------

Vi har igjen mistet Tippekampen med Arne Scheie! =(
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f