Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 20 nov 11, 23:58

Valencia kan være nøkkelen til langt flere poeng på eget gress. Vi sliter med å bryte ned lag som legger seg lavt på stadion. På generelt grunnlag mangler vi spillere som kan slå virkelig gode cornere og innlegg regelmessig.

Angående Staw tar jeg heller noen kroner for ham nå enn å vente til han er bosman. Masalin er på ca samme nivå, og Origi antageligvis ikke langt bak der igjen. Samt vil nok Origi godta lavere lønn enn Staw. Men først og fremst skulle jeg gjerne sett Staw med videre - på de riktige betingelsene for klubben.

Angående Landgren er det liten tvil, løp og kjøp! Blir vel kanskje en forlenget utlånsavtale, han vil bli utrivelig dyr å kjøpe fri fra en god kontrakt i Udinese.

Keene vil også bli for dyr for FFK vil jeg anta. I tillegg har han kun vist seg fra en god side i de siste par, tre kampene. Måtte ha bevist mer over tid skulle vi investert store kroner i ham, ergo ikke kjøp.

Ruud Tveter virker tung, og mangler selvtillit. Usikker på om han er lagd for TL nivået. Nå som Celso forsvinner 100% sikkert må vi ha 2 nye spisser. Vi spiller 4-4-2 og Tarik trenger kvalitet ved siden av seg. Spillere som Odi og Mulac antar jeg er ferdig i klubben.

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f