Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hasse33

Landslagsspiller

Ble medlem: 18 jul 07
Innlegg: 1672

Lagt til: 18 nov 11, 23:25

Opprinnelig postet av sarpen

Opprinnelig postet av Robbie

Er det bare jeg som ikke forstår hvorfor Heieren Hansen er så ettertraktet. En høyst middemådig stopper, spør du meg. En ting er at FFK var ute etter ham, det kan jeg på sett og vis forstå, men at Molde skal ha brukt for hans tjenester, er meg en stor gåte. Så han i en del kamper i fjor, og har sikkert sett sarp i ti-tolv kamper i år. Kan noen fortelle meg hva jeg tydeligvis ikke ser?

Jørgensen kan jeg derimot se at er ettertraktet. Han har definitivt noe spennende ved seg.

Her er jeg enig med deg Robbie! Heieren Hansen har fallt fullstendig igjennom i tippeligaen. På defensiv dødball og cornere ser ham ut som en juniorspiller som overhodet ikke henger med. Jeg tror han har tapt et sted mellom 80-90% av duellene særlig på cornere imot.

Jørgensen er i forhandlinger med TIL. Har vært på besøk i klubben og byen denne uken og Høgmo er åpenbart intressert. Personlig vil jeg anta at Jørgensen selges for et sted mellom 2-3 mill. Dersom den svenske klubben som har vist interesse og Brann (ubekreftet) hiver seg inn i kampen, kan en budrunde gavne oss. Viking skal også ha vist intresse og den kanskje intensiveres ettersom Sokolowski er på vei til Brann? 

Correct me if im wrong, men jeg mener å ha hørt at efefkå la inn et bud på Jørgensen som var rundt 1 mill. Sportslig leder responderte mailen iløpet av 1 sekund med et høflig NEI TAKK og lykke til videre. 

Så vidt jeg har fått med meg så har TIL ikke mye penger på bok, det samme gjelder Brann...... Da må vel de selge noe for å få råd til JJ?? Tror vel også at det er andre spillere som muligens er mer attraktive på overgangsmarkedet enn JJ hvis 08 forsøker å kjøre opp prisen.

Man kan vel ikke kalle JJ en outstanding TL spiller som alle sikler etter?? Grei forsterkning og ikke noe annet enn det.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340