Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 08 nov 11, 08:07

Borges hadde en halv sesong i TL når han kom(hvis jeg ikke husker feil)+ en hel sesong i Adeco + denne sesongen i TL.

 

Min mening er at han var meget god ifjor i Adeco....iår har han kun glimtet til i noen få enkeltkamper. Han har vel 7 mål,der han har scoret 3 mål og 2 mål i en kamp.

Det at han kjemper og står på,er ikke noe grunn tl å si at han har spilt godt,synes jeg. Flere av våre spillere som kjemper og står på,og med all respekt: det skulle bare mangle om man ikke hadde hatt innsats i kampene.

 

Jeg synes Borges har vært meget skuffende i TL denne sesongen...han er blitt opphauset så til de grader,men underprestert til de grader.

Jeg har sagt det før,og sier det igjen: hvis gutten er lur,blir han her og utvikler seg enda et par år,han er kun 22-23 år gammel. Den dagen han dominerer i flere kamper etter hverandre,DA kan vi snakke om proffopphold.

 

Muliget også for at han i FFK er blitt brukt på feil plass......kanskje han ville kommet mere til sin rett på midtbanen enn som spiss,han har jo kvaliteter,men hans store hemsko er tempo uten ball---altså han er litt treg. Dette er sikkert et spørsmål som vil komme opp hvis han fortsetter hos oss.....kanskje han vil spille på midtbanen,mens TFA vil bruke han som spiss?

 

Jeg håper han tar tl fornuft,og skriver en 2 års avtale,og konsentrerer seg om å gjøre gode kamper i TL. Når han ikke dominerer kamper i Norge,kan jeg ikke skjønne åssen han skal dominere i andre ligaer heller.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f