Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 06 nov 11, 09:57

Fantastisk innsats av hele laget som klarte å holde unna etter Hussains røde kort. Det var ikke noe pent å se på, men hvem bryr seg vel om det så lenge plassen blir reddet. Deilig også at "utskjelte" James Keene fikk revansje. 

Men over til noe som irriterer meg grenseløst:

Tom Henning Øvrebø.


Jeg pleier ikke å sitte lengst frem i hylekoret når det gjelder dommere på stadion, men nå får det f..n meg være nok for denne mannen. Jeg leste akkurat at han er 45 år gammel, og da er det vel heldigvis over og ut for denne klovnen i Tippeligaen.

Han har dømt bort FFK i tre (3!!!) hjemmekamper i år.

  1. Lillestrøm. Ruben Gabrielsen med en "interference" på keeper Staw, noe som gjør at vi taper 2 poeng. Soleklart frispark, noe også Gabrielsen innrømmer etter kampen.
  2. Brann. Han spør Gustavinho om han handset. Selvsagt rister den lille mannen på hodet, og vips var stillingen i kampen 2-2. En sjokkerende avgjørelse. Heldigvis hadde Borges og Hussain lekestue på stadion, og vi vant kampen 4-2.
  3. Start. Etzaz Hussain får et feilaktig rødt kort. Nok en gang kommer klovnen fra Nordstrand i hovedrollen i en fotballkamp på Fredrikstad stadion. Vi hadde vunnet kampen greit med en annen dommer. Vi mister altså igjen 2 poeng pga Øvrebø.
Mannen må virkelig elske seg selv høyt siden han på død og liv alltid må være midtpunktet i en fotballkamp. Noen æresmedlem i Fredrikstad Fotballklubb blir han aldri.
 
Sånn, 4 poeng tapt pga en selvgod og arrogant FFK-hater av en dommer er godt gjort.
 
Men så utrolig deilig at plassen ble sikret på tross av en ubrukelig feit mann i svart drakt.
 
Jesper Mathisen får forøvrig IKKE gult kort i denne situasjonen (under) der han feier overende Tarik Elyounoussi. Han gir heller en frustrert Joachim Thomassen gult kort i etterkant. Hvor mange gule kort skulle egentlig Rolf Daniel Vikstøl på Starts venstreback hatt i går? Ca 6 gule kort er nok riktig svar. Hvor mange fikk han? Ingen selvsagt.
 
Takk for meg.
 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f