Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 02 nov 11, 15:51

syns det er veldig synd at vi må ha kniven på strupen for å spille bra fotball. vi spiller som regel bra mot gode lag, og dårlig mot mindre gode lag. det må jo ha noe med gnisten til spillerne, de må prøve å holde tenninga oppe mot dårligere motstand, prøve å late som om vi spiller mot barcelona i hver seriekamp kanskje, hehe.

det er i mine øyne en treners jobb, holde tempo oppe i alle kamper. savner en klar spillestil og eventuelt spillere som passer inn i den stilen, gode trenere trenger ikke de beste spillerne hvis de passer inn i spillestilen hans. se på haugesund, de har i mine øyne ikke noe bedre stall en det vi har, men de jobber og kjemper.

savner også en del kreativitet i laget, frispark og corner varianter, vi slår inn i 16 meterne og håper på det beste, dette har vært litt for dårlig etter at kvisvik forsvant syns jeg.

så et intervju med ferguson om solskjær, han sa at solskjær var veldig dyktig på detaljer, han skrev ned ting i en notatbok og jobbet mye med å analysere motstanderen, spes keeper siden han var spiss. kom han alene med keeper så visste han hvor han skulle plassere ballen, pga at han vet hvordan keeperen beveger seg. dette er også ting som ffk spillerne bør prøve å jobbe litt bedre med syns jeg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340