Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gargamel

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 29 okt 11, 15:13

Opprinnelig postet av Erikk


Er det lov å si vi har vært uheldige også? Hvis man hører Brevik på Radio Fredrikstad sier han "Vi har ikke marginer". oversatt til vi har ikke marginene med oss. Jeg skal ikke være skråsikker i forhold til situasjoner for og mot i løpet av en sesong,¨men vil trekke fram de gangene dommertabber har kostet oss poeng.

Mot Lillestrøm hjemme fikk vi mål mot som var angrep på keeper, det kostet 2 poeng. Mot Odd hjemme skjedde det samme noe som kostet ett poeng. Mot Tromsø fikk vi mål mot hvor ballen var langt utenfor i forkant av situasjonen, dette kostet ett poeng også siden Tromsø ikke ville fått målet på overtid hvis stillngen hadde vært 0-0. Jeg skal ikke påstå at karantenen Askar fikk i sommer etter feil idømt rødt kort har kostet poeng, eller det feil idømte første gule kortet Keen fikk mot Sogndal selv om det er fristende. Deremd er det helt nøkternt å si at dommertabber har kostet oss 4 poeng, og med disse poengene ville vi vært reddet fra nedrykk, samt at laget ikke hadde behøvd å spille med slike nerver som vi ser i dag.

Har vi noen eksemler på at dommertabber har gitt oss poeng i årets serie? Jeg kommer ikke på noen.

 

Dommertabber forkkommer, og det må vi nesten bare goda, og syns det blir for dumt å bruke det som unskyldning. Petter Myhre sa under nedslaktinga av smurfene at når man går så mange kamper uten at det blir poeng, er det ikke marginer lenger, men faktisk udyktighet (han sa det om smurfene, men det samme gjelder FFK).

Spillerene har faktisk blitt dårligere under årets sesong, ikke bare laget, men enkeltspllere. det må da være bedre å analysere hva som har gått galt nå, og ikke etter sesongen/ etter at et nedrykk er faktum.. Aune sa etter RBK-kampen at han fremdeles har trua på opplegget han har, men alle andre ser vel at det ikke fungerer over tid...

Man kan sammenlikne det med å kjøre bil som er på vei mot et stup. Da venter man ikke med å gjøre tiltak til etter at man har kjørt utfor....

---------------------------

Gargamel = Bob Page = Kratos = Ghost of Sparta


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f