Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 27 okt 11, 22:05

Opprinnelig postet av hedvalen


Du har helt riktig Morgaine . Supras er en oversiktlig å ryddig gjeng der samtlige medlemmer stiller seg bak aksjonen fotball skal spilles i helgene. Ikke hadde vi klart å stille egen buss mot Vålerenga heller. Vi hadde uansett blitt veldig få på Ulevåll. De fleste av oss går nemlig på skole eller jobber.

Syns det er synd at klubben ikke forstår frustrasjonen til de ivrigste . Nå er det påtide at klubben gir supporterne en støtteerklæring.

Vel, nå jobber jeg også og er nødt til å være på jobb kl 7. Men det går bra når det ikke er lenger enn inn til Oslo. Jeg er ikke uenig i at fotball skal spilles i helga. Alltid vanskelig når de bestemmer seg for hvilke kamper som skal spilles når bare en uke eller tre i forkant. Nå har de fått med seg den problemstillingen i Norsk toppfotball (eller hva de heter de som styrer med dette). Er å håpe at det blir litt mer forutsigbart neste sesong.

Klubbene kommer ikke til å gi supporterne noen massiv støtte i dette. De er altfor økonomisk avhengig av de pengene som tv-avtalen gir.

Det jeg er uenig i er denne konkrete boikotten. Som etter min mening bare går utover FFK. Se tidligere innlegg. Det er lov å ta til vettet og gjøre om denne beslutningen og støtte laget nå som de trenger oss som mest.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f