Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 27 okt 11, 20:35

Opprinnelig postet av Rey

Alt er ikke bedre oppe ved fossen.

Ingenting er bedre oppe ved fossen. Heller ikke treneren.

Verken Aune eller Johansen er noen topptrenere. Jeg tror de holder omtrent samme nivå.

Hvis publikum hjelper laget i de to siste hjemmekampene plukker vi seks poeng og er klare for nok et år i Tippeligaen. Først da kan man evaluere rubbel og bit i klubben, også hovedtreneren.

Det viktigste for FFK hvis man skal ansette en ny hovedtrener er å få inn en trener som er villig til å la klubben drive slik den driftes nå med satsing på scouting i inn- og utland, og signeringer av unge talentfulle spillere på vei opp og frem. Jeg vil ikke ha en Eggen eller Nordlie som på død og liv skal hente sine "egne" spillere. Gamle "helter" som feks Valencia, Blixt, Hornseth osv osv osv.

Finner man en slik trener så hvorfor ikke? Men jeg vil gjerne ha med Aune videre i en eller annen rolle rundt A-laget. Jeg har hatt sansen for Henning Berg tidligere, men den begeistringen har vel blitt mindre dette året. Rett og slett en sutrete type som virker sta som et esel. At "ingen" i klubben klarer å samarbeide med han er heller ikke et positivt tegn.

Det hadde vært bra med en Jan Jönsson/Jörgen Lennartson-type som liker en spillende type fotball og med en klar fotballfilosofi. Trenere som heller ikke er redd for å gi unge spillere sjansen. En ung fremadstormende Erik Hamrén-type hadde vært stilig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f