Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 27 sep 11, 15:00

Opprinnelig postet av Topscorer

Imponerende hvor mye gulp folk kan finne på å skrive på nettsiden. At FFK signerer en 5 års  hovedsponsoravtale med Stabburet er en stor nyhet og kjempeviktig for klubben. Samarbeid med en så stor bedrift som i tillegg er lokal, er for FFK gull verdt og av meget stor betydning for klubben i framtiden. Dette burde applauderes og ikke rakkes ned på eller latteliggjøres.

Synes det er helt greit å ha en pressekonferanse når man signerer en hovedsponsor for 5 år (noe verdi må jo de få igjen også), men hvorfor man på død og liv innkalle på misledende grunnlag ("vil glede hele fotball-Norge")? Det er så amatørmessig!

Jeg forstår godt at de ønsker at folk skal komme, men denne fremgangsmåten skaper bare negativitet. Det er helt greit å være tabloide hvis innholdet står i stil, men å glede fotball-Norge? Det er ikke engang tynn is under den...

Dessverre har dette blitt en del av klikkhorenes hverdag, og FFK er blant de verste i klassen.

Denne dukket for øvrig opp på facebook:

"Meldingene strømmer inn fra hele Fotball-Norge: Tromsø-fansen joiker på jobben, Start-fansen har fisket makrell i september, Enga-supporterne slår salto på trikken, LSK-fansen pløyer pizzasnurrer på jordene og trønderne har tatt barten. Hvordan har DU feiret FFKs sponsoravtale?"

Wink

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f