Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 22 sep 11, 13:54

Opprinnelig postet av kjell-H

Nei jeg forventer ikke at vi skulle gå til finale.Nei jeg forventer ikke topp 5 i serien. Men JA man skal kunne forvente mere seiere på hjemme bane el hvertfall mere poeng på hjemme bane. Så dårlig er ikke troppen våres at vi skal tape så mye.

Jeg mener helt klart at Aune burde fått mere ut av dagens tropp en det han har gjordt til nå! Jeg er helt enig i at spillerne må ta sitt ansvar som spillere men det er faktisk Aune som må få spillerne på rett kjør igjen.Mange flere tap kan vi klare for å ikke rykke ned? Med flaksa vi har i år så skal man ikke se bortifra at vi taper mot særp.Gjør vi det så begynner det virkelig å spøke rundt oss!

Det jeg mener er at med dagens stall så skulle vi faktisk klart å ta flere poeng en det vi har gjordt til nå! Aune nå må du få printet inn i hodene på spillerne at detta godtar du ikke lengre!!!Og når ikke ditt budskap inn til spillerne så er det noe alvorlig galt! Du kan begynne med å benke Borges som virkelig har hodet et annet sted en ffk om dagen!

 

Angående vurderingene dine av dagens tropp:

Keepere er på sitt beste fra de er nærmere 30 år og kan videreutvikle seg, om motivasjonen er der, til de er nærmere 40. Dette fordi erfaring er en viktig faktor.

Man ser mange eksempler på at backer kan være unge(under 25) og samtidig prestere på høyt nivå kamp etter kamp. Med midtstoppere er det litt som med keepere, at de når toppnivå når de nærmer seg 30.

Med kantspillere på midtbanen er det litt som med backer, men sentralt er erfaring også en viktig faktor.

Spisser/angrepspillere kan godt være unge(under 25), men vil da svinge i prestasjonene. Ser vi på toppscorer listen i tippeligaen de siste fem årene er snittalderen på topp fem ca 30 år.

 

Hvis vi ser på gårsdagens startelver så er Masalin 25 år(Staw 23), Askar 25, Horn 24, Martinsen 29, Thomassen 23, Tarik 23, Ramberg 35, Jabbie 18, Hansen 27, Borges 23 og Keene 25.- Snittalder på ca 25. Hadde Hussain spilt i stedet for Ramberg ville snittalderen vært ca 23,5.

Sammenlign dette med andre tippeligalag!

En annen viktig faktor er kontinuitet og relasjoner. Fem av disse utespillerne kom til klubben før denne sesongen. Det tar tid å bygge relasjoner, og med mindre erfaring tar det lengre tid.

Nøkkelspilleren som vi forventer skal dra lasset, som Horn, Borges og Tarik, er som unggutter å regne sammenlignet med de som har lignende roller i andre klubber.

Hvorfor er det relativt uerfarne unggutter vi må stole på? Fordi vi ikke har råd til noe annet.

Fortsatt treneren det er noe galt med? Vi har ikke råd til å bytte ut han heller

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340