Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 22 sep 11, 11:28


Skjønner ikke hvor denne diskusjonen om at vi overvurderer spillere og at vi ikke skal kreve for mye osv. kommer inn.

Folk er irritert etter et semifinale-tap. Det er lov. Håper ingen her forventer at vi skal kjempe i toppen, personlig er jeg strålende fornøyd med å overleve i Tippeligaen i år, for det vil bety så sinnsykt mye for videre spill og utvikling, uansett plass vi ender på.

Allikevel må det kunne kreves visse ting av spillerne, uansett hva slags faktorer som spiller inn. Vi er et bunnlag, no doubt, men må jo ta tak i manglene for å rette opp i dette. Og det at vi ikke klarer å score mål, er vel strengt tatt en god bidragsyter til at vi ikke kan kjempe om noe finaleplass i cup-en eller kjempe om en bedre plassering.

Mange spillere som imponerte igår, men når man får til én målsjanse gjennom en hel kamp, så er det ikke fullt så imponerende. Jeg føler vi sårt mangler en god back etter Gamboa, jeg føler vi mangler en samspilt midtbane som både kombinerer det defensive og det angripende; med tid hadde det vært utrolig gøy om Hussain og Jabbie ble svaret på dette. Kantene våre er ekstremt dårlige på innlegg, dette er for dårlig når man spiller i Tippeligaen - da skal iallefall NOE sitte. Og vi mangler en som scorer mål.

Nei, er masse å ta tak i før vi i det hele tatt kan snakke om å hevde seg, men tror da de fleste skjønner dette.

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f