Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 22 sep 11, 10:12

Opprinnelig postet av kjo


Kanskje litt mer realisme hadde vært på sin plass? Det virker som om mange mener at FFK er i en situasjon der man har alle muligheter til å kjempe høyt oppe i TL, spille NM-finale og leve på den grønne gren i fotballnorge. Realitetene er at vi er nyopprykka, og rykka opp med et nødskrik etter kvalik. samtidig var vi i realiteten konk, og svært nær å havne samme gjørma som Lyn og andre som gikk nedenom pga økonomi. Vi mønstret ofte ligaens yngste lag, med mange spillere uten erfaring fra dette nivået.

Er det slik, at om man hadde tatt FFK's spillerstall, og flytta den til Lerkendal, Molde eller Vålerenga, så hadde de ligget i toppen? Selvfølgelig ikke. Årets sesong handler om kun en ting: Å berge plassen. Det er helt i tråd med klubbens forutsetninger. Blir kvalm av å høre på verdensmestere som snakker om manglende spillemønster i angrepsfasen etc etc etc. Hva faen mener dere med det? Konret? Er det i det hele tatt mulig å spikre et mønster innenfor motstanderens 16-meter? Det handler til syvende og sist om å ha ressurser til å hente gode, etablerete angrepsspillere, spisser med "målgaranti", og ikke bare en, men flere. Det er dyrt; for dyrt for FFK. De må satse på billige talenter som KAN slå til. Stikk fingeren i jorda, våkne opp. FFK spiller i TL som det siste laget som fikk kontrakt. Vi sliter fremdeles under en blytung gjeldsbyrde.

En ting til: Finnes det en eneste trener i verden som hadde fått full backing i denne byen? Jeg kan i farta ikke huske en eneste FFK-trener som det ikke har vært masse diskusjon i negativ omtale om, uansett hvordan det har sett ut. Det er vel knapt nok en trener som i nyere tid har fullført en kontrakt på normalt vis i FFK. Mulig dette har noe med forholdet mellom forventinger og hva som realistisk oppnåelig å gjøre?

 

Støttes 100%

 

Smile

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f