Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 22 sep 11, 09:29


Debatten her understreker jo bare mitt poeng i at ffk-supporterne må stikke fingeren i jorda og erkjenne at den meget trøblete økonomi(fortiden) setter store føringer for hvordan man kan agere..

Før sesongen så har man mulighet til å hente inn Ruud Tveter fra adecco og Horn med sin fortid. Gode valg og de har bidratt bra.. Hussain kommer med en disiplinær-historie og må kjøres inn i troppen/tippeliga og har vært så god at han nok nå er et salgsobjekt..Jabbie har prestert over det man kan forvente.

Pga pengene så selger man erfarne tippeliga-spillere som Gamboa/Piroja. Spillere inn er tydelig kamprustne Myrie/Landgren og Keene fra svensk benk.  Avveiningene økonomi/sport gjør at man ikke hadde råd til å maxe ut potensialet på Borges og det får man konsekvensene av nå..

Ser man på de klubbene som fortsatt bruker muskler, så har rosenborg hentet inn en tsjekkisk u-landslagskaptein og en klassespiss som har vist at han dundrer inn mål i sverige.. Da kan man ikke forvente at jonsson lager gull av gråstein hver eneste gang..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f