Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 sep 11, 03:03
Endret: 22 sep 11, 03:05
Endret av: Arte et labore

Opprinnelig postet av kjell-H
Hva med å få inn Eggen jr som manager og la aune og Amundsen være vanlige trener med at Eggen har siste ord?

Jeg skjønner fortsatt ikke denne fascinasjonen for Eggen jr. Hvilke trenerkvaliteter har han vist som gjør at han på død og liv skal tilbake til FFK?

Han skal ha æren for å få oss opp to divisjoner, men når han kom til klubben så åpnet jo også Høili pengesekken. Eggen fikk jo et stjernegalleri i forhold til de andre lagene i 2.  divisjon. En god prestasjon å få oss opp i Tippeligaen selvsagt, men hva beviste han der?

Den første sesongen så overvurderte han stallen noe voldsomt. Det var kun en kjøpefest halvveis som reddet oss. Året etter var Drillo sjefen, mens Eggen jr var litt her og der. Det ble redning av plassen i siste serierunde.

I 2006 var han tilbake igjen. En åttendeplass med 46 baklengsmål. Fyren hadde jo ikke peiling på forsvarsarbeid. Han holdt Moss oppe i flere år, og FFK i to år, men klarte aldri å løfte laget noe særlig. Hvorfor tror du dette har endret seg nå? Hvis han hadde vært så fantastisk, så hadde han vel hatt en trenerjobb etter tiden i FFK som ble avsluttet for fem år siden?

Det er sikkert mange som danner et glansbilde av Eggen grunnet opprykkene, men hos meg så sitter elendig forsvar like godt i minnet. Og med din modell, hvem står ansvarlig for hvilke spillere de skal si ja til å hente inn, og de som dem skal droppe? Eggens innkjøp var ikke videre imponerende. Det virker ikke som han hadde et veldig godt nettverk å lete etter spillere i. Nå har Jocke bevist at han duger til å hente spillere, men vil Eggen se samme potensiale i spillerne? Fyren som nesten utelukkende hentet etablerte spillere til klubben.

Hadde vært interessert i hvorfor du mener Eggen er rett mann for klubben. Det finnes sikkert gode argumenter for, jeg sliter bare med å finne så veldig mange av dem. Han var vel heller ikke en altfor populær mann i Trondheim da han fikk sportslig lederansvar der oppe?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f