Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 20 sep 11, 21:02

Opprinnelig postet av Arte et labore

Opprinnelig postet av danan
Vellykket fyring fra Lillestrøm. Fantastiske scener :-D Håper virkelig å se noe lignende i Fredrikstad med tiden!

En forbrent og du mener dette var vellykket? Det beviser vel egentlig at slike ting kommer til å skje, som de fleste har sagt, men som mange bengalikere nekter for. Noe som kan gi forbrenning har ingenting å gjøre blant flere tusen tettpakkete folk. Om det først skulle skje at et par stykker står i flammer der og det oppstår panikk, så er det kanskje ikke så kult med bluss til slutt.

Nei, hold det nede på gresset i kontrollerte former. Eventuelt at det blir gjort på tribunen med en solid buffersone rundt. Man kan ha så mye kontroll man bare vil, men man vil aldri ha full kontroll på hvordan et par tusen forskjellige folk rundt reagerer.



Gikk vel muligens litt over stokk å stein sånn sett i ettertid. Veldig synd at han ene fikk noen gnister i nakken. Var vel et par nervøse sjeler som fyret kan jeg tenke meg, hehe. Han sier hvertfall sjøl at det ikke var så dramatisk som det høres ut som og at han støtter blussing på tribuna, media som vinkler det litt mer dramatisk for å få lesere.

Poenget jeg ville få frem er at det ser utrolig mektig ut, og at det ekstreme hysteriet mot blussing er ganske særegent her i Fredrikstad ;)

---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

Supras Fredrikstad, loud and proud since 11.09.09.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f