Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 17 sep 11, 22:21

Problemet er at FFK gang på gang legger seg veldig bakpå på hjemme bane. hjelper ikke at ja det var en tabbe som ødla for oss idag når vi ikke klarer å score mål.vi scorer rett og slett for lite. jeg synes Ramberg klarte seg bra idag.Dure gjorde også en grei jobb idag. Jeg mener at vi bør hente en ny keeper til neste sesong.For sånne tabber som idag skal VIRKELIG ikke skje! Det kostet oss en viktig 1poenger! Ja jeg synes helt ærlig at en trener bør få mere ut av det laget vi har.For det laget er bedre en å tape så mange kamper på hjemme bane. Hva gjør Aune feil?El er det spillerne som ikke hører på han?

Det får vi nok aldrig vite! Ta å benk Borges og heller bruk de gutta som faktisk skal spille for FFK lengre en bare denne sesongen.Viktig å få spilt inn en fast 11 nå!

Men ja jeg føler med Staw ikveld.Han heller synes ikke at detta var noe artig!Men han gjør for mye rart løpet av en sesong desverre!

Har jeg trua på at dette kan snu?Ja vist pokker har jeg trua på det.Kom igjen gutta nå spiller vi bedre resten av sesongen så vi hvertfall kan sikkre tippeliga neste år!

Jeg skal trofast møte opp og støtte dere så skal vi alle sammen snu detta! Heia FFK!

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340