Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 06 sep 11, 09:27

Opprinnelig postet av Willy René

Eiendomskatten har jeg kommentert tidligere.

Når det gjelder bompengering så må vi erkjenne at det aldri vil bli gjennomført noen Fredrikstadpakke uten en delfinansiering med bompenger.

Byen vil bli liggende i et veitrafikkmessig kaos, noe som vil gå utover næringsutvikling, bosetting osv. Det er vedtatt bompengering i Fredrikstad, og Fredrikstadpakken ligger langt framme i køen når det gjelder iverksetting og bevilgning av offentlige midler.

Fredrikstad har glimrende muligheter til vekst og utvikling, og da må infrastrukturen på plass. Og det skjer ikke uten bompenger.

Så når man ikke får den beste løsningen, det vil si en fullfinansiering med offentlige midler, så er vi nødt til å ta den nest beste løsningen, nemlig en delfinansiering med bompenger.

Leste innlegget om eiendomsskatt. Jeg bare forstår ikke hvorfor Fredrikstad absolutt må ha det, og en høy sats sådan, når andre kommuner klarer seg fint uten.

Jeg er absolutt med på tanken om å ta mer av min egen lomme for å finansiere et mer fremtidsrettet Fredrikstad, men da vil jeg at det er en plan bak det. Er ikke interessert i en bomring som står der i det uendelige, også etter veiene er betalt, bare fordi kommunen synes det er en flott ekstrainntekt. Det samme gjelder eiendomsskatt, så lenge det er en plan med det.

Likte det AP skrev om en hestekur nå i starten, for deretter å senke den senere. Da er det liksom litt tanker bak det, kontra "mer pengær i kassa!!!!!".

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340