Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 21 aug 11, 22:07

Vi har en stall med unge spennende spillere folkens.. Ikke lenge siden en mann ved navn Tor-Kristian Karlsen ville gjøre slik som FFK nå gjør.. Hente uslepne diamanter og slipe dem ferdige for så å selge dem sesongen etter.. (Ref Gamboa - Myrie saken, legg også til at Myrie vil bli god bare han får litt tid ;))

Vi har fortsatt 10 (!!) kamper igjen, og det ville være rart at vi ikke vant noen av dem.. Guttane har vist at det kan når de vil, og får det til.. 
Ser også at noen klager på Lasse Staw etter dagens kamp, det er ikke lett å være bakerste mann når forsvaret ikke fungerer som det skal. Ophaug ser vi har gått ut på dato, og Raio, ja hvor er han?

Vi skal ikke grave oss ned og tro at det her kommer til å gå ræva.. Vi har en god nok spillerstall og et godt trenerteam som vet litt hva dem driver med og at de plukker ut de beste spillerne vi har.. Jeg tror at dersom Aune hadde hatt makta i 2009 hadde vi aldri rykka ned (selvom vi hadde godt av det).. 

Nå må vi legge denne kampen bak oss og se fremover.. På Søndag skal vi møte Strømsgodset og da er det særdeles VIKTIG at alle møter opp, synger for full hals og skremme de blåhvite Godset spillerne tilbake dit de hører hjemme uten så mye som et poeng i lomma ;)

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

24.08.2010 kom du ut og ville se verden :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f